DIGITAAL BETAALD PARKEERSYSTEEM VERBETERT GEBRUIKERSERVARING

DIGITAAL BETAALD PARKEERSYSTEEM VERBETERT GEBRUIKERSERVARING

Een digitale parkeerbetalingsoplossing biedt een verbeterde gebruikerservaring omdat het de volledige gebruikerservaring in gezamenlijke actie vermengt. Het digitale parkeersysteem wordt geleverd met een uitstekende gebruikersinterface.

Bovendien hoeven de gebruikers met kaartloos en contantloos parkeren geen kleine parkeerkaarten bij zich te hebben die gemakkelijk kunnen verliezen. Alle processen zoals betaling, tijdmeldingen, zoeken naar locaties, identificatie van plaatsen, enz. lopen soepel en worden een onderdeel van de gehele parkeerervaring. City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. Je kunt ook een plek reserveren via ParkMobile!

Veel nieuwste inkomstenstromen zijn levensvatbaar met dit slimme parkeersysteem. Eigenaren van de parkeerplaats kunnen bijvoorbeeld gedifferentieerde betalingsopties toestaan, afhankelijk van de locatie van de parkeerplaats. Daarnaast kunnen beloningsprogramma’s worden gecombineerd in bestaande modellen om reguliere gebruikers te stimuleren.

Een soepele ervaring kan het merkimago van de commerciële of zakelijke entiteiten voor de gebruiker echt een boost geven. Of de bestemming nu een luchthaven, een bedrijfskantoor of een winkel is, bezoekers zullen zeker onder de indruk zijn van de geavanceerde technologie en toegankelijkheidsfactoren.

Zelfs na ongeveer vier parkeerplaatsen per voertuig in sommige grote steden van de wereld, kunnen mensen nog steeds geen ruimte vinden om hun voertuigen te parkeren. Omdat de wereldbevolking blijft groeien en steeds geavanceerder wordt, is het belangrijk om een ​​op gemak gerichte en goed geplande parkeeroplossing uit te voeren die over de hele wereld kan worden gebruikt.

www.citysmartpark.nl

parkeren-denhaag-centrum.nl